14 aug. 2012

Palariuta crosetata din bumbac mercerizat

Vara este plina de culoare si voie buna. Va propun o palariuta crosetata manual, din bumbac mercerizat 100%, accesorizata cu panglca din saten si o floare crosetata din bumbac mercerizat.

Palariuta crosetata din bumbac mercerizat

Palariuta crosetata din bumbac mercerizat

Palariuta crosetata este potrivita pentru fetitele de 4-5 ani, dar se potriveste si printeselor de 2-3 ani, avand accesorizata o pamblicuta de saten care ajuta la reglarea dimensiunii calotei palariutei crosetate.

La comanda palariuta crosetata se poate realiza din orice material, in orice combinatie de culori doriti, iar accesoriul ramane de asemenea la alegerea dumneavoastra (floare mai mica sau mai mare, fluturi crosetati sau de ce nu o combinatie inedita de fluturi, flori, etc), iar pretul il stabilim impreuna.



Pentru detalii si comenzi ma puteti contacta pe mail: articole.crosetate@gmail.com sau la numarul de telefon 0760050286.

        Livrarea se face in sistem ramburs prin Posta Romana sau, la cererea clientului, prin sistemul de curier rapid. Taxele aferente livrarii sunt suportate de catre client. La o comanda mai mare de 150 ron, cheltuielile de transport vor fi suportate de mine, prin Posta Romana.

Va astept cu cea mai mare placere pentru orice informatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu