6 iun. 2011

Rochita fetite

Astazi va propun un model de rochita crosetata pe care l-am gasit pe net si care mi-a placut foarte mult (poate am sa-l realizez si eu intr-o zi). Din pacate nu am gasit o schema clara pentru aceasta rochita, dar un ochi format reuseste sa realizeze modelul doar din fotografii. Pentru a veni in ajutorul vostru pun aici si filmulete cu modul de realizare a "punctului secret"

Mai intai modelul de rochita crosetata:


Nu este greu de ralizat. Modelul de sus este format din picioruse duble, iar rochita propriu-zisa este alcatuita dintr-un rand de picioruse duble, un rand de "punct secret" si un rand de "lantisoare" pe care se va aseza din nou randul de picioruse duble. Largimea rochitei depinde de imaginatia fiecarueia dintre noi.

Sa invatam sa realizam punctul secret: 


Si acum inca o varianta a acestui model de rochita crosetata:


 ...in rest, iti poti lasa imaginatie sa zboare libera.


Spor la lucru....astept fotografii cu realizarile voastre...si de ce nu... comezile voastre.

5 comentarii:

  1. Buna ziua, Cristina. Iti multumesc ptr vizite si conectare. Blogul tau este f. frumos, iar articolele, SUPER. Felicitari. Spor la lucru in continuare si pe curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri, Luminita. Mi-am descoperit aceasta pasiune de curand si vreau sa impart aceasta "magie" a crosetatului cu toti cei interesati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Cristina.
    Imi place ceea ce realizezi, si as vrea sa imi faci 10 bucati de ceva anume, dar nu vreau sa spun aici ca sa fure altii ideea. daca ai timp putem vb pe mail.
    Spor la munca :)

    apropouri @ gmail .com

    RăspundețiȘtergere
  4. buna seara ,

    as dori sa command o rochita pt o Finuta de-a mea care implineste 1 anisor pe 5 sept ,Puteti va rog sa-mi trimiteti citeva modele pe mail sa ma pot orienta ?


    adresa - remy_clb@yahoo.com - Claudia b ,multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  5. de la batranii nostri si se adreseaza tuturor persoanelor cu experienta in arta crosetatului si tricotatului dar mai ales incepatorilor. rochite fetite

    RăspundețiȘtergere