19 dec. 2011

Botosei crosetati iepuras

Tup, tup...iepuras dragalas....

Pentru bebelusi de 0-3 luni va prezinta aceasta haioasa pereche de botosei crosetati iepuras. Sunt crosetati din acril 100%, foarte caldurosi si comozi datorita jnurului care asigura fixarea pe piciorul bebelusului fara a-l incomoda.

Cod: IE001
Cod: IE001

Recomand spalarea manuala a  botoseilor crosetati, la temperaturi joase, cu un detergent special pentru articolele colorate, fara clor.

Preturi in functie de marime:

Lungime talpa 8 cm = 25 lei
Lungime talpa 9 cm = 28lei
Lungime talpa 10 cm =  30 lei 

6 comentarii:

  1. Ce frumosi sunt! Felicitari pentru rabdarea de care dai dovada!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru aprecieri. In fiecare lucrusor de pe acest blog am pus o parte din sufletul meu asa cum fac multe iubitoare a lucurului de mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna ziua sunt o persoana in varsta care vrea sa-si omoare timpul crosetand va rog frumos daca stiti sa faceti botosei asa frumosi explicatimi si mie cum si unde cresteti si scadeti asa cum o fac cei din brazilia sau rusia.Acele pers explica de cand incepe si pana termina acel lucru dar explica in engleza sau in braziliana si nu inteleg. Va multumesc anticipat ptr intelegere

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Buna ziua,

      Din pacate nu am un tutorial realizat de mine pentru realizarea botoseilor, eu lucrez dupa acele filmulete in engleza si urmaresc nu neaparat vorbele ci ceea ce fac.

      Ștergere